Loppemottak

Betjent loppemottak har åpnet

Åpningstider:
Siste ordinære betjente mottak: Onsdag 11.10: 18-20
 

Merk at siste ordinære betjente mottak før loppemarkedet er onsdag 11.10. Det er imidlertid også mulig å levere lopper direkte til Skedsmohallen under markedet (fortrinnsvis på fredag, hele dagen). Vi setter pris på om møbler leveres direkte til Skedsmohallen.
Vi setter pris på alle lopper vi mottar men vennligst ikke legg lopper utenfor containerne utenom åpningstidene, da blir de fort ødelagt! Ta heller kontakt dersom du ikke har anledning til å levere i åpningstidene så ordner vi leveringen. Vi har 1 container med kodelås for selvbetjent levering. Kontakt oss på: selvbetjening@loppelauget.no.
Du sparer oss for  arbeide hvis du sorterer loppene i banankasser (og tøy i poser) som følger:
  1. Glass- og stentøy (herunder pynteting og nips).
  2. Kjøkkenutstyr
  3. Bøker
  4. Klær (helst i søppelsekker)
  5. Leker 
  6. Elektrisk 
  7. Sport- og fritid (f.eks ski, sykler, verktøy, sekker, bagger og alt det andre som ikke passer inn under de avdelingene).
  8. Møbler – kun små møbler eller etter avtale.